Γκιγιέρμε: «Έτσι γυρίσαμε τον αγώνα με την Τότεναμ»
Ο Γκιγιέρμε μίλησε στο «Olympiacos TV» για την απόδοση που είχε στο παιχνίδι με την Τότεναμ, αλλά και το πως αντέδρασε ο Ολυμπιακός μετά το 0-2
Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού, Γκιγιέρμε, μίλησε στην κάμερα του «Olympiacos TV» για την πρώτη του εμπειρία στο Champions League, τονίζοντας πως είχε άγχος, αλλά ήταν κάτι που ξεπέρασε γρήγορα.
Ακόμη αναφέρθηκε και στην συνολική απόδοση που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» επισημαίνοντας πως δεν ήταν δίκαιο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, αλλά είχαν το κουράγιο να γυρίσουν στο παιχνίδι και να ισοφαρίσουν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκιγιέρμε:
Για την πρώτη του συμμετοχή στο Champions League: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έκανα την πρώτη μου συμμετοχή στο Champions League. Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχα λίγο άγχος, αλλά μέσα σε αυτό το γήπεδο και αυτή την ατμόσφαιρα το άφησα έξω. Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας και το αποτέλεσμα που είχαμε κόντρα σε μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, μια πολύ ποιοτική ομάδα και είμαι πολύ ευτυχισμένος που τελείωσε αυτή η όμορφη βραδιά με μια πολύ καλή απόδοση».
Για το παιχνίδι και την ανατροπή: «Πραγματικά καταφέραμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα, να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ δύσκολη ομάδα. Δεν ήταν δίκαιο, βάση της απόδοσης μας, να χάνουμε τη στιγμή που σκοράραμε και καταφέραμε να έχουμε το κουράγιο να γυρίσουμε το αποτέλεσμα. Δεν ήταν εύκολο για εμάς όμως δείξαμε πως έχουμε τον χαρακτήρα, δείξαμε πως έχουμε τη θέληση και κατά τη γνώμη μου το τελικό 2-2 ήταν δίκαιο αποτέλεσμα».
- Πετρούτσι για το NBA Europe: «Το πρότζεκτ έχει ήδη ξεκινήσει»
- Χιμένεθ: «Να μην επιτρέψουμε στους ποιοτικούς παίκτες του Ολυμπιακού να καθορίσουν τις στιγμές του αγώνα»
- Άστον Βίλα: Ο «μάγος» Έμερι και το ιστορικό σερί της από το 1914!
- Οι δύο όψεις του Κόντε
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός
- Τα «βρήκαν» Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Μπράιτον ο Αιγύπτιος
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)






























![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442