Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 3-0 για την πρώτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου του Champions League.
Ωστόσο υπάρχει ένα στατιστικό που κλέβει την παράσταση στον συγκεκριμένο αγώνα. Συγκεκριμένα, στις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων υπήρχαν περισσότεροι παίκτες από την εθνικότητα της αντίπαλης ομάδας παρά γηγενείς.
Η Παρί παρατάχθηκε με δύο Ισπανούς στην αρχική ενδεκάδα, τους Μπερνάτ και Σαράμπια, ενώ η Ρεάλ είχε μόνο τον Ντάνι Καρβαχάλ.
Αντιστοίχως η Ρεάλ είχε τρεις Γάλλους, τους Βαράν, Μεντί, Μπενζεμά, την ώρα που η Παρί είχε μόνο την Κιμπεμπέ στην αρχική της ενδεκάδα.
1 – Paris-Real Madrid is the first game in the history of the UEFA Champions League where both teams have more players of the nationality of the opposing team than of their own in their starting 11 (3 🇫🇷 in Real, 1 in Paris – 2 🇪🇸 in Paris, 1 in Real). Bosman🔁. pic.twitter.com/1iq1vRfHdc
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Με δυο γκολ του Αλεξιτς ο Παναιτωλικός πέρασε από την έδρα της ΑΕΛ και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Μαύρα χάλια οι Θεσσαλοί, ο κόσμος αποδοκίμασε και έφευγε από τα γήπεδο.
Ο Καμπανιακός έγινε η τρίτη ομάδα -μετά τους Μακεδονικό και ΠΑΣ Γιάννινα- που υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Γ΄ Εθνική, από τον Α΄ όμιλο της Super League 2, παρά τη νίκη του με 2-0 επί της Καβάλας.