Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάλαντ ο τρομερός διέλυσε την Γκενκ

Χάλαντ ο τρομερός διέλυσε την Γκενκ

Καταιγιστική ήταν η Σάλτσμπουργκ κόντρα στην Γκενκ με τους Αυστριακούς να επικρατούν με το εντυπωσιακό 6-2 των Βέλγων. Ο 19χρονος Ερλινγκ Χάλαντ πέτυχε χατ-τρικ σε ένα ημίχρονο πραγματοποιώντας ονειρικό ντεμπούτο στο Champions League.

One man show θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το ματς της Σάλτσμπουργκ με την Γκενκ. Ο 19χρονος επιθετικός των γηπεδούχων, Ερλινγκ Χάλαντ, έκανε ό,τι ήθελε στο ματς με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο κάνοντας κυριολεκτικά πάταγο στο ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Χάλαντ που ήδη έχει πετύχει 14 γκολ σε 8 ματς φέτος έκανε σμπαράλια την αντίπαλη άμυνα προσφέροντας μια αξέχαστη βραδιά στους οπαούς της ομάδας του. Ο νεαρός Νορβηγός που έγινε ο πρώτος με ντεμπούτο και τρία γκολ σε ημίχρονο, άνοιξε το σκορ στο 2′ και πέτυχε ακόμη δύο γκολ στο 34′ και στο 45′ βρήκε δίχτυα μάλιστα μόλις στα 1-5 πρώτα δευτερόλεπτα της παρθενικής συμμετοχής του στο… σεντόνι και συνέχισε στο 34′ και στο 45′.

Στο 36′ ο Χουάνγκ και στο 45+2′ ο Σομποσλάι πέτυχαν τα υπόλοιπα από τα πέντε γκολ της Σάλτσμπουργκ στο πρώτο μέρος με τον Λουκούμι να μειώνει προσωρινά στο 40′ σε 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε κάπως και ήταν λογικό. Ο Σαματά στο 52′ μείωσε σε 5-2 αλλά οι Αυστριακοί είχαν έαν γκολ ακόμη. Στο 66′ ο Ούλμερ έγραψε το 6-2 ολοκληρώνοντας μια απίθανη εμφάνιση για την ομάδα του.

Σάλτσμπουργκ (Τζέσε Μαρτς): Στάνκοβιτς, Χουάνγκ, Ραμάλιο, Σομποσλάι (62′ Οκουγκάβα), Ούλμερ, Μιναμίνο, Μπερνεντέ, Χάλαντ (72′ Ντάκα), Γιουνούζοβιτς, Βέμπερ, Κρίστενσεν (84′ Φάρκας)

Γκενκ (Φελίτσε Ματσού): Κούτσκε, Ντιουάστ, Ιτο (46′ Μπογκοντά), Χέινεν (85′ Ονουάτσου), Σαματά, Χροσόβσκι, Ούρονεν, Μπέργκε, Μελέ, Λουκούμι, Ντογκαλά (72′ Χατζί).

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024