Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαλβέρδε: «Υποφέραμε πολύ από την Ντόρτμουντ»

Βαλβέρδε: «Υποφέραμε πολύ από την Ντόρτμουντ»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε η Μπαρτσελόνα στη Βεστφαλία, αλλά και για την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε την Μπαρτσελόνα να αναδεικνύεται ισόπαλη με 0-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο τεχνικός των μπλαουγκράνα αναφέρθηκε στις δυσκολίες της πρεμιέρας με αντίπαλο την Ντόρτμουντ και σχολίασε το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι για την φετινή σεζόν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«To αποτέλεσμα είναι αυτό που ήρθε. Υποφέραμε πολύ, πρέπει να το παραδεχτούμε. Το γνωρίζαμε ότι θα συμβεί. Ήταν πιο επικίνδυνοι από εμάς και μάς έλειψε το βάθος στο τελευταία μέτρα. Είχαν το πέναλτι και το δοκάρι. Είναι μία ισχυρή ομάδα στην έδρα της. Παίξαμε σε μία πρεμιέρα και ήταν δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Υπήρξαν στιγμές που χάσαμε την μπάλα σε καθοριστικά σημεία του γηπέδου αλλά ο Μαρκ (Τερ Στέγκεν) ήταν καλός. Είναι σπουδαίος τερματοφύλακας. Επίσης, αν και κυριαρχήσαμε στο τελευταίο κομμάτι του ματς σχεδόν δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες με εξαίρεση την προσπάθεια του Μέσι στο φινάλε,

Ο Μέσι είναι όπως κάθε παίκτης ο οποίος δεν έχει κάνει προετοιμασία και έχει στα πόδια του 4-5 προπονήσεις με την ομάδα. Έπαιξε χωρίς προετοιμασία, σε ένα παιχνίδι πολύ υψηλού ρυθμού στο οποίο έκανε αρκετά. Είναι ένα πρώτο βήμα, όπως και για τον Σουάρες που έπαιξε το πρώτο του πλήρες παιχνίδι».

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024