Στο νοσοκομείο οπαδός της Λίβερπουλ από επίθεση οπαδών της Νάπολι
Ομάδα οπαδών της Νάπολι επιτέθηκε σε δύο φίλους της Λίβερπουλ πριν το χθεσινό παιχνίδι των δύο ομάδων για το Champions League, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο.
Οι διοικούντες την Λίβερπουλ είχαν προειδοποιήσει τους φίλους της ομάδας που θα ταξίδευαν στην Ιταλία για το παιχνίδι με τη Νάπολι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Μεταξύ άλλων τους έλεγαν να μη φοράνε κόκκινα ρούχα στις βόλτες τους στην πόλη και να μην πάνε στο «Σαν Πάολο» με πούλμαν, ενώ σημείωναν πως υπάρχουν αρκετοί ληστές.
Τελικά η ανησυχία των ιθυνόντων της βρετανικής ομάδας είχε βάση, καθώς ένας εκ των 2.500 φίλων της Λίβερπουλ οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Ο 26χρονος δέχθηκε επίθεση σε μπαρ της πόλης λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μια ομάδα ανδρών που επέβαινε σε μηχανές και κρατούσε ζώνες προσέγγισε τον ίδιο και έναν φίλο του με άγριες διαθέσεις. Τους έκαναν επίθεση και τους χτύπησαν, με τον έναν οπαδό της Λίβερπουλ να μεταβαίνει στο νοσοκομείο, απ’ όπου και πήρε εξιτήριο σήμερα το πρωί.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ακούστηκαν στη Λεωφόρο, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0 για τα πλέι οφ της Super League – Δείτε βίντεο.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα 2-0 τον Παναθηναϊκό στο ιστορικό τελευταίο ντέρμπι «αιωνίων» στο γήπεδο της Λεωφόρου και έμεινε ζωντανός στη μάχη του τίτλου.