Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερνάντεζ: «Θα αναγκάσω τον Σκόλα να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ερνάντεζ: «Θα αναγκάσω τον Σκόλα να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Σέρχιο Ερνάντεζ δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να πείσει τον Λουίς Σκόλα να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, στο Τόκιο.

Η Αργεντινή είχε μια αξιοθαύμαστη πορεία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, καταφέρνοντας να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Ένας από τους λόγους της επιτυχίας αυτής, ήταν ο ηγέτης των «γκαούτσος», Λουίς Σκόλα, ο οποίος πραγματοποίησε εξωπραγματική τουρνουά, δείχνοντας ότι διάγει δεύτερη «νιότη».

Ο αρχιτέκτονας της λατινοαμερικάνικης ομάδας, Σέρχιο Ερνάντεζ, ρωτήθηκε για την παρουσία του 39χρονου «αστέρα» στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, λέγοντας ότι αν βρίσκεται εκείνος στον πάγκο, θα τον πείσει να αγωνιστεί για ακόμα ένα καλοκαίρι με το εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνάντεζ:

«Ο Σκόλα είναι όπως ο Τζινόμπιλι, είναι οι πιο δύσκολοι. Δεν λένε τίποτα. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα βρίσκεται εκεί κι αν είμαι εγώ προπονητής της ομάδας στους Ολυμπιακούς αγώνες, θα τον αναγκάσω να είναι.

Είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηγέτες στην ιστορία του αθλητισμού της Αργεντινής. Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος. Είναι ο παίκτης που μας έκανε να πιστέψουμε και να παίξουμε με ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες και δυναμισμό».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024