Το γκολ του Κουλούρη που ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ (vid)
Ο Ευθύμης Κουλούρης σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο στο παιχνίδι της Τουλούζ με την Σεντ Ετιέν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ – Οριακή η φάση.
Ατυχος στάθηκε ο Ευθύμης Κουλούρης στο εκτός έδρας παιχνίδι της Τουλούζ με την Σεντ Ετιέν, για την 5η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, καθώς σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά τη χρήση του VAR.
Ο διεθνής στράικερ μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση στο 68’ όταν το σκορ ήταν στο 2-2 και λίγο αργότερα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, κάνοντας… θεωρητικά το 2-3. Ο διαιτητής, ωστόσο, ενημερώθηκε από το VAR ότι ο Ελληνας στράικερ ήταν πιο μπροστά από τους αμυντικούς όταν έγινε η πάσα, με αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί.
Όπως φαίνεται πάντως και από τη φωτογραφία, η φάση ήταν οριακή. Όπως και να έχει, ο 23χρονος έδειξε για μια ακόμα φορά την εκτελεστική του δεινότητα, έστω και αν δεν μέτρησε το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Τουλούζ.
https://twitter.com/pascalhof/status/1173274775164215296
- Ολυμπιακός: Πότε θα μάθει τον αντίπαλό του – Οι ημερομηνίες των πλέι ιν της Euroleague
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442