Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζινόμπιλι: «Πήγα να πετάξω τον υπολογιστή στον αέρα»

Τζινόμπιλι: «Πήγα να πετάξω τον υπολογιστή στον αέρα»

Η νίκη της Αργεντινής επί της Σερβίας στον προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενθουσίασε τον πρώην σταρ των «Γκαούτσος» Μανού Τζινόμπιλι, ο οποίος περιέγραψε τα συναισθήματά του την ώρα του αγώνα.

Όταν μιλάμε για Αργεντινή και μπάσκετ, δεν γίνεται να μην σου έρθει στο μυαλό ο Μανού Τζινόμπιλι. Ο «θρύλος» της Εθνικής Αργεντινής και μεγάλη δόξα των «γκαούτσος», Μανού Τζινόμπιλι, μίλησε για τη μεγάλη νίκη της ομάδας αλλά και για τα συναισθήματα που του προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Να θυμίσουμε ότι η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Γαλλία (13/9, 15:00) στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον νικητή να περνάει στον μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τους πανηγυρισμούς του στο τέλος του παιχνιδιού: «Τα τελευταία δυο λεπτά του παιχνιδιού είχα ανατριχιάσει. όταν συνειδητοποίησα ότι δεν υπήρχε άλλος χρόνος τρελάθηκα. Ήταν εντυπωσιακό αυτό που έγινε.

Ήμασταν μπροστά στο σκορ, ξέραμε ότι η νίκη ήταν στο χέρι μας και πήγα να τρελαθώ! Αγχώθηκα στο τελευταίο τρίποντο του Μπογκντάνοβιτς, αλλά μετά το step back του Καμπάτσο και το κλέψιμο του Ντεκ, πήγα να πετάξω τον υπολογιστή στον αέρα».

Για την εικόνα της Αργεντινής στο αγωνιστικό σκέλος: «Παίξαμε εντυπωσιακή άμυνα η οποία μας βοήθησε να κρύψουμε την υψομετρική διαφορά στην οποία μειονεκτούσαμε.

Ο Ντέλια, ο Ντεκ, ο Σκόλα, ήταν όλοι φανταστικοί ως συνήθως. Ο Καμπάτσο ήταν σαν ήρθε από άλλον πλανήτη. Αυτό που πετύχαμε ήταν απίστευτο».

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024