Η Γαλλία πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη επί των Αμερικανών με 89-79, αναγκάζοντας το εκ των φαβορί για το τουρνουά να παλέψει για τις θέσεις 5-8.

Ο Βενσάν Κολέ στις δηλώσεις του παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ήρεμος και τόνισε ότι οι Γάλλοι μπορούν να κοιτούν το επόμενο ματς με την Αργεντινή (13/09, 14:00), ενώ παράλληλα τόνισε ότι από τους Αμερικανούς έλειπε η εμπειρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κολέ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε μια ποιοτική ομάδα. Τους έλειπε η εμπειρία κι αυτό φάνηκε στο τέλος του αγώνα. Παίξαμε πειθαρχημένα, εκτός από μερικά λεπτά που χάσαμε μερικά ριμπάουντ. Μείναμε μαζί, είχαμε τον έλεγχο και τελειώσαμε τη δουλειά.

Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς, το οποίο θα είναι φυσικά πολύ πιο δύσκολο. Βλέπω τους παίκτες των ΗΠΑ και βλέπω μια ομάδα που μπορούσε να κερδίσει το τουρνουά. Είμαστε χαρούμενοι, αλλά σκεφτόμαστε όντως τον επόμενο αγώνα.

Πριν από πέντε χρόνια αντιμετωπίσαμε μια παρόμοια κατάσταση, οπότε ξέρουμε ότι η Αργεντινή γνωρίζει τη σημασία αυτών των αγώνων, παρά το γεγονός ότι δεν έχει πολλή εμπειρία. Θα είναι επικίνδυνη και θα είμαστε έτοιμοι για να την αντιμετωπίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας