Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κλικ» από το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ούνικς Καζάν

«Κλικ» από το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ούνικς Καζάν

Χωρίς απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Αρη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι Κίτρινοι την Τετάρτη (11/09) προπονήθηκαν στο «Nick Galis Hall» υπό τις οδηγίες του Σούλη Μαρκόπουλου, με τον έμπειρο τεχνικό να δείχνει στους παίκτες του τα συστήματα που θέλει να εφαρμόσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Οι Θεσσαλονικείς μετρούν αντίστροφα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, το οποίο ξεκινάει στο τέλος του μήνα, με τον 70χρονο κόουτς να περιμένει την άφιξη του Αμερικανού πλέι μέικερ, Γκάρι Τάλτον, αλλά και του Αμερικανού σέντερ, Μάρκους Λι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην πρεμιέρα της νέας Basket League ο Αρης θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στο «Nick Galis Hall», με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 28/9. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το φιλικό του Ολυμπιακού με την Ούνικς, το οποίο πραγματοποιείται στο ΣΕΦ.

Φιλικό παιχνίδι με την Ούνικς Καζάν δίνει αυτή την ώρα ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στο παιχνίδι με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη δεν αγωνίζονται οι Σάσα Βεζένκοφ και Μπράντον Πολ, αλλά και οι Ελληνες διεθνείς. Συγκεκριμένα, ο Βεζένκοφ ακολουθεί ατομικό και ενδυνάμωση για τον ώμο και θα μπει από βδομάδα στις προπονήσεις, ενώ ο Αμερικανός έχει μια κάκωση και θα προπονηθεί με τους υπόλοιπους σε δυο μέρες.

Οι Ελληνες διεθνείς (Πρίντεζης, Παπανικολάου) επέστρεψαν σήμερα από την Κίνα και θα πάρουν άδεια για λίγες ημέρες, προκειμένου να ξεκουραστούν και στη συνέχεια θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις, όπως επίσης το ίδιο θα συμβεί και με τους Κουζμίνσκας και Μιλουτίνοφ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το παιχνίδι:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024