Καλοκαίρι 2014 και το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Βραζιλίας βρίσκει την Ελλάδα με τον Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι της. Η ομάδα περνά στους 16 και χάνει την πρόκριση στην επόμενη φάση στα πέναλτι από την Κόστα Ρίκα. Σεπτέμβριος 2019 και η Εθνική μας είναι πάλι αποκλεισμένη από το μεγάλο ραντεβού και ταπεινωμένη
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ανήκω σε μια γενιά που μεγάλωσε με τα χαρτάκια των παικτών ως αγαπημένη συλλογή τα καλοκαίρια των μεγάλων διοργανώσεων. Για όλους εμάς αποτελούσε όνειρο να δούμε την δική μας Εθνική να παίρνει μέρος σε ένα Μουντιάλ ή ένα Ευρωπαϊκό και να έχουμε τη χαρά να μαζέψουμε τα μαγικά χαρτάκια των παικτών μας.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Άρης μετράει μόλις δύο εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα φέτος, με τελευταία αυτή με 2-1 επί της ΑΕΛ στις 29 Νοεμβρίου. Έκτοτε έχει συμπληρώσει 86 συνεχόμενες ημέρες χωρίς εντός έδρας «τρίποντο».