Δίχως νικητή έληξε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανιώνιο και Χανιά που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2.
Η ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου παρουσίασε αρκετά καλό πρόσωπο όσον αφορά το επιθετικό της κομμάτι, ωστόσο στην άμυνα έδειξε πως ακόμα έχει θέματα.
Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές φάσεις, αλλά όχι γκολ, με όλα τα τέρματα του αγώνα να σημειώνονται στο β’ μέρος. Το σκορ άνοιξε ο Αραμπούλι στο 48′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, δίνοντας το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Η κρητική ομάδα ωστόσο στη συνέχεια όχι μόνο ισοφάρισε με τον Τριανταφυλλάκο στο 67′ με ωραία εκτέλεση φάουλ, αλλά πέρασε μπροστά και πάλι με τον ίδιο παίκτη στο 84′. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τσιλούλης στο 88′.
LIVE: Φιορεντίνα – Λάτσιο. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Λάτσιο για την 32η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.