Η Ελλάδα αύριο (9/9, 11:30) αντιμετωπίζει την Τσεχία σε ένα ματς που θα αναδείξει ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αρχηγός των Τσέχων, Πάβελ Πούμπρλα, σε δηλώσεις του μίλησε για το πως θα πρέπει να σταματήσουν εκείνος και οι συμπαίκτες του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Παράλληλα σχολίασε το πόσο καθοριστικός θα είναι στον αγώνα ο Τόμας Σατοράνσκι και το πόσο θα πρέπει να υπερισχύσει στο δίδυμο κοντών της Ελλάδας, Σλούκα-Καλάθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάβελ Πούμπρλα:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δε μπορείς να τον σταματήσει στο «ένας εναντίον ενός», χρειάζεται βοήθεια το μαρκάρισμά του. Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ ξανά τέτοιο παίκτη κι ανυπομονώ. Οι υπόλοιπες ομάδες έδειξαν πως με κανονισμούς της FIBA τον περιορίζεις λίγο περισσότερο από ό,τι στο ΝΒΑ. Μακάρι να κάνουμε κι εμείς το ίδιο

Για τον Σατοράνσκι: «Ελπίζω πως ο Σατοράνσκι θα υπερισχύσει των Καλάθη και Σλούκα. Μέχρι τώρα παίζει πολύ καλύτερα από ό,τι το ελληνικό δίδυμο, αλλά σίγουρα θα είναι από τους παράγοντες που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα. Δεν είναι κι οι καλύτεροι αμυντικά και δεν ξέρω αν θα τον μαρκάρουν αυτοί. Αλλά, αν ο Σατοράνσκι κάνει αυτό που ξέρει, δε θα γίνει καμία μάχη».

Γράψτε το σχόλιο σας