Η τρίτη χειρότερη επιθετική επίδοση της Εθνικής και ο… καλός οιωνός
Οι 53 πόντοι που πέτυχε η Εθνική μας κόντρα στις ΗΠΑ είναι η τρίτη χειρότερη επιθετική επίδοση σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο σε αυτό το αρνητικό στοιχείο υπάρχει και ένας... καλός οιωνός.
Με 53 πόντους κόντρα στους Αμερικάνους δεν έχεις να ελπίζεις και σε πολλά πράγματα και γι’ αυτό η Εθνική μας ηττήθηκε εύκολα με 69-53 από τη Team Usa.
Η Ελλάδα με αυτή την επιθετική επίδοση δημιούργησε ένα αρνητικό ρεκόρ, καθώς μόνο δύο φορές έχει βάλει λιγότερους πόντους σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πιο συγκεκριμένα, στον τελικό του 2006 κόντρα στην Ισπανία όπου ηττήθηκε με 47-70 και στον ημιτελικό του 1998 στην Αθήνα, στην ήττα με 60-48 από τη Ρωσία.
Ωστόσο, υπάρχει και ένας καλός οιωνός μέσα σε όλα αυτά. Και στις δύο διοργανώσεις που σκόραρε η Εθνική τους λιγότερους πόντους σε αγώνα Παγκοσμίου, έφτασε τουλάχιστον μέχρι την τετράδα. Ας ελπίσουμε ότι το ίδιο θα γίνει και τώρα, στην 3η χειρότερη επιθετική επίδοση.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.