Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπόχατσικ: «Οδηγός η Βραζιλία για τον τρόπο αντιμετώπισης του Γιάννη»

Μπόχατσικ: «Οδηγός η Βραζιλία για τον τρόπο αντιμετώπισης του Γιάννη»

Ο Γιάρομιρ Μπόχατσικ έκανε δηλώσεις για το ματς με την Ελλάδα, τονίζοντας ότι η Τσεχία μετά τη νίκη επί της Βραζιλίας δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Η Τσεχία νίκησε με το εμφατικό 93-71 την Τσεχία, κάνοντας βήμα πρόκρισης για την οκτάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα που μέχρι στιγμής αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, αντιμετωπίζει την Εθνική μας ομάδα την Δευτέρα (9/9 11:30), σε ένα ματς-τελικό, με τους Τσέχους να θέλουν να διαφυλάξουν το +11, προκειμένου να προκριθούν στους «8».

Ο Τσέχος γκαρντ, Γιάρομιρ Μπόχατσικ, ο οποίος εναντίον της Βραζιλίας, είχε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, μίλησε για την νίκη της ομάδας του, αλλά και για την αντιμετώπιση της «γαλανόλευκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν περίμενα κι εγώ να κερδίσουμε με τόσο μεγάλη διαφορά την Βραζιλία, αλλά κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι. Τώρα τα πάντα θα κριθούν στον αγώνα με την Ελλάδα, καθώς πιστεύω πως οι ΗΠΑ θα κάνουν το καθήκον τους και θα δείξουν την ανωτερότητά τους κόντρα στην Βραζιλία. Πιστεύω πως δεν φοβόμαστε τίποτα μετά το σημερινό.

Η Ελλάδα έχει πολλούς ταλαντούχους παίκτες, αλλά το προπονητικό τιμ είμαι σίγουρος πως θα κάνει ξανά εξαιρετική δουλειά και θα μας δώσει τις κατάλληλες πληροφορίες. Σίγουρα θα δούμε και το ματς με την Βραζιλία για τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μπορούμε να μάθουμε κάτι από εκεί».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024