Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Σλόβαν, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρίσκεται στους ομίλους του Europa League.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο (29/8, 20:00) την Σλόβαν Μπρατισλάβας για τα προκριματικά του Europa League και ο Φερνάντο Βαρέλα που βρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου μίλησε για το παιχνίδι.
Ο αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι αρχικά αναφέρθηκε στην σοβαρότητα του παιχνιδιού επισημαίνοντας πως ο «δικέφαλος του βορρά» θα πρέπει να βρίσκεται στους ομίλους της διοργάνωσης.
Στη συνέχεια μίλησε για το πως θα εμφανιστεί ο ΠΑΟΚ στο ματς, ενώ τοποθετήθηκε και για την βαθμολογία της Ελλάδας, αλλά και των «ασπρόμαυρων» στην UEFA.
Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Βαρέλα:
Για τη σοβαρότητα του παιχνιδιού: «Καταλαβαίνουμε το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι. Παίζουμε την Ευρώπη! Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι στους ομίλους. Έχουμε κάνει μία πολύ καλή προετοιμασία, για τις μέρες που είχαμε, που δεν ήταν πολλές. Αύριο θα τα δώσουμε όλα, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να περάσει».
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 2.
Για μία ακόμη φορά προκρίνεται στο Final-4 του BCL η ΑΕΚ, μετά την επικράτησή της με 72-67 επί της Μπανταλόνα την οποία άφησε εκτός με 2-1 νίκες. Με Μάλαγα στα ημιτελικά η Ένωση.