Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Έγκυος τραυματίστηκε σε τροχαίο και έχασε το μωρό της
Το τροχαίο έγινε το απόγευμα της Τρίτης, λίγο πριν τις 16:30, την παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος της διασταύρωσης με Κιλκίς, κοντά στη Λητή.
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, με μία γυναίκα έγκυο στον ένατο μήνα να τραυματίζεται ελαφρά μεν, αλλά με τρόπο ώστε να χάσει το μωρό που κυοφορούσε.
Το τροχαίο έγινε το απόγευμα της Τρίτης, λίγο πριν τις 16:30, την παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος της διασταύρωσης με Κιλκίς, κοντά στη Λητή.
Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με τη γυναίκα να τραυματίζεται ελαφρά. Λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε πως το έμβρυο που είχε στην κοιλιά της ήταν νεκρό.
Η 44χρονη γυναίκα επρόκειτο να φέρει σε λίγες ημέρες στον κόσμο το παιδί, το οποίο όμως είχε τραγική κατάληξη, συνεπεία της σύγκρουσης τον οχημάτων.
Η εγκυμονούσα ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με το άλλο ανήλικο παιδί της, το οποίο δεν τραυματίστηκε.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας