Η Ελληνίδα τενίστρια θα πέσει πρώτη στη μάχη, καθώς τη Δευτέρα (26/8) θα αντιμετωπίσει την Καμίλα Τζόρτζι, ενώ το ματς του Στέφανου με τον Ρούμπλεφ θα διεξαχθεί την Τρίτη
Στη Νέα Υόρκη, όπου θα διεξαχθεί το US Open, θα είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα για τις επόμενες δύο εβδομάδες, με τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου να λαμβάνουν μέρος στο τέταρτο και τελευταίο Γκραντ Σλαμ της φετινής σεζόν.
Ανάμεσά τους θα βρίσκονται φυσικά οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, με τον συμπατριώτη μας να αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον επικίνδυνο Αντρέι Ρούμπλεφ και την Ελληνίδα τενίστρια να αγωνίζεται απέναντι στην Καμίλα Τζόρτζι.
Συγκεκριμένα, το ματς της 23χρονης τενίστριας με την Ιταλίδα ορίστηκε για την Δευτέρα (26/8), ενώ το παιχνίδι του Στέφανου με τον Ρώσο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.
Όπως ανακοίνωσαν σχετικά οι διοργανωτές το Σάββατο (24/8), η αναμέτρηση της Μαρίας με την Τζόρτζι θα διεξαχθεί στο Court 12 και θα είναι το τρίτο παιχνίδι της ημέρας, μετά τα Ντένις Κούντλα – Γιάνκο Τιπσάρεβιτς και Αλιαξάνδρα Σάσνοβιτς – Τζένιφερ Μπράντι.
Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 19:00 ώρα Ελλάδας, ενώ το τελευταίο ματς της ημέρας είναι το Τζακ Σοκ- Παμπλο Κουέβας. Το έργο της Μαρίας δεν θα είναι εύκολο, αλλά η Ελληνίδα τενίστρια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Οι δύο τενίστριες μάλιστα είχαν αναμετρηθεί πρόσφατα στο Σινσινάτι, όπου η Σάκκαρη είχε κερδίσει εύκολα με 2-0 σετ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).