«Ναυάγησε» η μεταγραφή Φαλκάο στη Γαλατασαράι
Ο Ρανταμέλ Φαλκάο δεν θα γίνει τελικά παίκτης της Γαλατασαράι, με τον Κολομβιανό να τερματίζει τελευταία στιγμή τις διαπραγματεύσεις με τους Τούρκους
Ο Ρανταμέλ Φαλκάο βρισκόταν μια «ανάσα» από τη μετακίνησή του στην Τουρκία και τη Γαλατασαράι, αλλά τελικά ο Κολομβιανός έκανε αλλαγή πλεύσης, σύμφωνα με ισπανικά μέσα.
Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με υψηλές αποδοχές για τον «Εl Tigre», όμως η μεγάλη μεταγραφή για την «Τσιμ Μπομ» φαίνεται ότι δεν θα πραγματοποιηθεί.
Ο 33χρονος ανήκει στην Μονακό, με την ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ, να αποκτά τον Σλιμανί για τη θέση του σέντερ φορ. Η Βαλένθια «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωση του Κολομβιανού επιθετικού, θέλοντας μια ακόμη λύση στην γραμμή κρούσης, πλάι στους Γκαμεϊρό και Ροδρίγκο.
Οι «νυχτερίδες» στηρίζουν πολλά για την μεταγραφή στον ατζέντη του Φαλκάο, Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει καλές σχέσεις με τους ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας.
- Super League: Γενική Συνέλευση στις 6 Μαρτίου
- Δανεικός στη Μπανταλόνα ο Τζαμπάρι Πάρκερ
- Final Four: Εξαντλήθηκαν… ακαριαία τα εισιτήρια της δεύτερης φάσης – Πότε είναι η επόμενη
- Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα… προσεχώς! (pic)
- Μπλόσομγκεϊμ και Σόρκιν: Συνεχίζονται τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό στο εξωτερικό (vids)
- Final Four: Ξεκίνησε η δεύτερη φάση πώλησης των εισιτηρίων
- Μαρόκο: Αυτός είναι ο νέος προπονητής του Ελ Κααμπί (pic)
- Οικονομικό σοκ για την Ίντερ: Απώλειες σχεδόν 100 εκατ. ευρώ από τον πρόωρο αποκλεισμό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442