Μπουντεσλίγκα : «Ξύπνησε» η Μπάγερν με χατ τρικ του Λεβαντόφσκι
Η Μπάγερν Μονάχου, έχοντας έναν μαγικό Λεβαντόφσκι, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, πέρασε από την έδρα της Σάλκε (3-0) και έκανε σεφτέ στη φετινή Μπουντεσλίγκα
Η Μπάγερν πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με τους «βασιλικούς μπλε» να παραδίδονται στην ανωτερότητα των Βαυαρών. Τελευταία φορά που η Σάλκε πήρε βαθμό εντός έδρας από την Μπάγερν ήταν το 2014. Έκτοτε, οι φιλοξενούμενοι κερδίζουν κάθε χρονιά μέσα στην Veltins Arena.
Η ομάδα του Νίκο Κόβατς άνοιξε το σκορ στο 20′ με χτύπημα πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, ο οποίος σκόραρε για ακόμα μία φορά εναντίον της Σάλκε. Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν, με τους Βαυαρούς να χάνουν ακόμα δύο ευκαιρίες ώστε να διευρύνουν το σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δεύτερο γκολ για την Μπάγερν. Ο «Λέβα» εκτέλεσε το φάουλ και έστειλε τη μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Νούμπελ, γράφοντας το 2-0 στο 50′. Η ομάδα του Βάγκνερ δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ και έτσι στο 75′ ο Πολωνός φορ πέτυχε και τρίτο γκολ, σημειώνοντας το τελικό 3-0.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα επέστρεψε και ήταν καθοριστικό στη νίκη των Σπερς επί των Θάντερ με 111-109, που ηττήθηκαν μόλις για δεύτερη φορά φέτος – Αντίπαλος του Σαν Αντόνιο στον τελικό του NBA Cup οι Νικς, που «καθάρισαν»τους Μάτζικ.