Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Νάπολι κατέθεσε δύο προτάσεις για τον Ικάρντι

Η Νάπολι κατέθεσε δύο προτάσεις για τον Ικάρντι

Θέλει τον Μάουρο Ικάρντι και το δείχνει η Νάπολι, αφού κατέθεσε δύο προτάσεις στην Ίντερ για την απόκτησή του Αργεντινού επιθετικού.

Ο Μάυρο Ικάρντι δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε για τη νέα σεζόν. Ο Ιταλός επιθετικός περιμένει από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου κίνηση της Γιουβέντους για την απόκτησή του όμως αυτή δεν έρχεται.

Τελικά η Νάπολι κατέθεσε δύο προτάσεις στην Ίντερ για την απόκτηση του για να επιλέξει εκείνη όποια θεωρεί πιο συμφέρουσα.

Η πρώτη περιλαμβάνει το ποσό των 60 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει 25 εκατομμύρια ευρώ και τον Αρκάντιους Μίλικ ως αντάλλαγμα.

Η προσφορά του Μίλικ δελεάζει τους νερατζούρι την στιγμή που είναι γνωστό πως η Ίντερ ψάχνει επιθετικό για να πλαισιώσει τον Ρομέλου Λουκάκου στην γραμμή κρούσης. Ωστόσο, μένει να φανεί αν η ομάδα του Μιλάνου θα κάνει αποδεκτή κάποια από τις δύο προτάσεις για τον Ιταλό επιθετικό.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024