Η Εθνική Ελλάδος αντιμετώπισε για το τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά «Ακρόπολις» την Σερβία, στο πιο δυνατό τεστ ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο της Κίνας.
Ο κόσμος γέμισε το κλειστό του ΟΑΚΑ, προκειμένου να «σπρώξει» την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου στη νίκη. Παρά την ήττα της «επίσημης αγαπημένης», οι φίλαθλοι παρακολούθησαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με την ελληνική ομοσπονδία να φτιάχνει και τη mni movie της αναμέτρησης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.