Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Ρεάλ προσπέρασε την Μπάρτσα μετά από 27 μήνες!

Η Ρεάλ προσπέρασε την Μπάρτσα μετά από 27 μήνες!

Τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής της La Liga, έδωσαν τέλος σε ένα απίστευτο σερί της Μπαρτσελόνα που είχε από κάτω τη Ρεάλ Μαδρίτης στη βαθμολογία για περισσότερα από δύο χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα χωρίς τον Λιονέλ Μέσι και με τον Γκριεζμάν να ψάχνει ακόμα τα πατήματά του, ηττήθηκε στο Σαν Μαμές από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1-0 χάρη σε γκολ του Αντούριθ. Η Ρεάλ από την άλλη πέρασε από την έδρα της Θέλτα με 3-1.

Με μια ματιά στη βαθμολογία, παρατηρούμε πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 3 βαθμούς και η Μπαρτσελόνα 0. Εκ πρώτης όψεως αυτό δεν είναι άξιο αναφοράς μιας και έχει συμβεί σίγουρα αρκετές φορές.

Κοιτάζοντας όμως στο πρόσφατο παρελθόν, θα διαπιστώσουμε πως πρόκειται για κάτι πολύ σημαντικό στην κόντρα μεταξύ των δύο αιώνιων της Ισπανίας. Η Ρεάλ προσπέρασε την Μπαρτσελόνα στη βαθμολογία δίνοντας τέλος σε ένα τρομακτικό σερί των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα μέχρι χτες (17/8) το βράδυ μετρούσε σχεδόν δύο χρόνια στα οποία βρισκόταν μόνιμα πάνω από τη Ρεάλ στον βαθμολογικό πίνακα. Δείγμα της απόλυτης κυριαρχίας των μπλαουγκράνα εντός των τειχών τα τελευταία χρόνια, με την τελευταία φορά που οι Μερένχες είχαν το πάνω χέρι να είναι στις 21/5/2017, σεζόν κατά την οποία πήραν και το πρωτάθλημα.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024