Η Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αντιμετωπίσει την Σέρεντ, εκτός έδρας, σήμερα το βράδυ για το πρωτάθλημα Σλοβακίας και δεν αποκλείεται να βρεθεί στο γήπεδο άνθρωπος του ΠΑΟΚ.
Το πρωτάθλημα στη Σλοβακία βρίσκεται στην 5η αγωνιστική με την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ, για το Europa League Σλάβια Μπρατισλάβας, να αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αναμέτρηση την Σέρεντ.
Η ομάδα του Γιαν Κόζακ που θεωρητικά θα έχει ένα εύκολο βράδυ βρίσκεται σε καλή φόρμα καθώς μετρά 8 νίκες. Ο προπονητής της Σλόβαν, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Σλοβακία δεν σκέφτεται να προχωρήσει σε rotation, πριν από το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Το συγκεκριμένο παιχνίδι προφανώς και θα παρακολουθήσει άνθρωπος του Δικεφάλου, για να μεταφέρει τις απαιτούμενες πληροφορίες στον Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός βασίζεται πολύ στο σκάουτινγκ που θα γίνει από τους συνεργάτες του και με βάση αυτές τις πληροφορίες θα ετοιμάσει τα πλάνα του για την πρώτη αναμέτρηση της Πέμπτης (22/8).
Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (16/4, 22:00) τη Ράγιο Βαγιεκάνο με στόχο την ανατροπή του 3-0 του πρώτου ματς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.
Μετά τους άνδρες σειρά παίρνουν οι γυναίκες και από 1-6 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του προκριματικού Τουρνουά World Cup Υδατοσφαίρισης Γυναικών (Division 1).