Ολυμπιακός: Να κρατήσει το σερί (στην άμυνα) και με τους Ρώσους στο Καραϊσκάκη
Το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με τους Ρώσους θα γίνει στο Καραϊσκάκη. Και τώρα το μηδέν στα μετόπισθεν θα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Ο Μαρτίνς ξεκίνησε ήδη το «διάβασμα» της Κράσνονταρ και ανεβάζει την ένταση στο Ρέντη.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει τον στόχο του κατακτώντας την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και οι ερυθρόλευκοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την Κράσνονταρ, ένα βήμα πριν τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Οι ερυθρόλευκοι διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους στα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια που έχουν δώσει το φετινό καλοκαίρι κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την ομάδα του Πειραιά.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του