Γνωστές έγιναν οι εμφανίσεις με τις οποίες θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ την Κραϊόβα απόψε το βράδυ στις 21:00 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
Όπως αποφασίστηκε στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, η Ένωση θα παραταχθεί με τις κλασικές τις εμφανίσεις με τις κιτρινόμαυρες διαγώνιες ρίγες και μαύρο σορτσάκι.
Θυμίζουμε ότι αν η ΑΕΚ προκριθεί θα αντιμετωπίσιε στα πλέι οφ της διοργάνωσης το νικητή του Σλάβια Πράγας – Τράμπζονσπορ.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του