Ο Αμπελ Φερέιρα θέλει κι άλλον κεντρικό αμυντικό μετά την πώληση Χατζηισαΐα, με τον Μιχάι να προορίζεται για δανεικός. Τον ζήτησε ο Ατρόμητος, τον θέλει ο Παναιτωλικό, κοιτάζει και εκτός συνόρων
Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ τρέχουν. Αλλά προς το παρόν όλα γίνονται υπό καθεστώς… αναμονής, καθώς προέχει ο επαναληπτικός με τον Αγιαξ. Διότι τα οικονομικά δεδομένα αλλάζουν (αρνητικά) στον αποκλεισμό και (πολύ θετικά) στην πρόκριση. Με τις ανάγκες του ρόστερ, βεβαίως, όπως αυτές έχουν τεθεί από τον Αμπελ Φερέρια, να μην αλλάζουν.
Η ΑΕΚ φιλοξενεί απόψε (16/4, 22:00) τη Ράγιο Βαγιεκάνο με στόχο την ανατροπή του 3-0 του πρώτου ματς και την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.
Μετά τους άνδρες σειρά παίρνουν οι γυναίκες και από 1-6 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του προκριματικού Τουρνουά World Cup Υδατοσφαίρισης Γυναικών (Division 1).