Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Σε ταυτοποίηση της σορού, που βρέθηκε χθες μέσα στη λίμνη Κερκίνη, στο ύψος του φράγματος του Λιθότοπου, προχώρησε η αστυνομία. Πρόκειται για Ελληνίδα, 83 ετών, κάτοικο της πόλης των Σερρών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Τα ακριβή αίτια για το θάνατό της θα δοθούν από την ιατροδικαστική έρευνα.
Το χρονικό της υπόθεσης
Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε νωρίς το απόγευμα μέσα στη λίμνη Κερκίνη, στο ύψος του φράγματος του Λιθότοπου.
Tο πτώμα εντόπισαν μέσα στο νερό ψαράδες της περιοχής και αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία.
Χρειάστηκε να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΕΚΑΒ προκειμένου να μπορέσουν να ανασύρουν το πτώμα από τη λίμνη.
Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, δεν έχει ακουστεί να έχει εξαφανιστεί κάποια γυναίκα, ούτε έχει δηλωθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποια εξαφάνιση στην αστυνομία.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.