Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί το Twitter αντιδρά για τον λευκό σκύλο που δώρισε η Ιβάνκα Τραμπ στην κόρη της

Γιατί το Twitter αντιδρά για τον λευκό σκύλο που δώρισε η Ιβάνκα Τραμπ στην κόρη της

Ούτε σκύλο δεν μπορεί να κάνει δώρο στην κόρη της η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ χωρίς να μπει στο στόχαστρο των (πολλών) επικριτών της.

Προκαλεί την οργή των media με κάθε της κίνηση: Ο λόγος για την Ιβάνκα Τραμπ, την κόρη του προέδρου των ΗΠΑ, που μπήκε σε νέους μπελάδες επειδή… δώρισε έναν άσπρο σκύλο στην 8χρονη κόρη της.

Η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ μοιράστηκε μία φωτογραφία από το γλυκύτατο σκυλάκι στο Twitter, γράφοντας: «Αυτή είναι η Γουίντερ (Χειμώνας), το όνειρο της Αραμπέλα γίνεται πραγματικότητα με το νεότερο μέλος της οικογένειας Κούσνερ».

Πού να ήξερε, όμως, ότι το υπέροχο αυτό δώρο στην κόρη της θα αποδεικνυόταν «πονοκέφαλος» για την ίδια! Και τι δεν πρωτοσχολίασαν οι χρήστες του Twitter για τον σκύλο αυτόν; Φυσικά, σχολιάστηκε το λευκό του χρώμα. «Αν ήταν ένα καφετί σκυλί, θα το βάζατε σε κλουβί;» ρώτησε ο φιλελεύθερος συγγραφέας Τζον Ζαλ, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες για την πολιτική της κυβέρνησης Τραμπ σε σχέση με τους μετανάστες από τις φτωχές χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Άλλοι όμως το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι είναι σκύλος ράτσας, καθώς η Γουίντερ είναι εν μέρει Pomeranian και εν μέρει Husky, καθώς και στην υπεροχή της ράτσας. «Πόσο χαριτωμένο» έγραψε απογοητευμένη η ηθοποιός Νάνσι Λι Γκραν. «Βλέπω ότι δεν καταφύγατε σε κάποιο ζώο από καταφύγιο αλλά σε έναν σκύλο της Άριας φυλής. Μήπως κάθεται και κάνει τον ναζιστικό χαιρετισμό κιόλας;».

Σημειώνεται πως πριν από λίγο καιρό, η Ιβάνκα Τραμπ είχε βρεθεί πάλι στο στόχαστρο έντονης κριτικής μετά την προσπάθειά της να μπει στην συζήτηση με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και την Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ στην Σύνοδο Κορυφής των G20 στην Ιαπωνία.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024