Συνάντηση με έντονο ελληνικό άρωμα συνέβη στο φιλικό της Γάνδης με τη Ρεμς στη Γαλλία. Οι δυο σύλλογοι τέθηκαν αντιμέτωποι στο πλαίσιο του τουρνουά που είχαν πάρει μέρος, με τον αγώνα πάντως να διεξάγεται σε… «ερυθρόλευκο» φόντο.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού οι δυο αρχηγοί της κάθε πλευράς αντάλλαξαν λάβαρα, όπως συνηθίζεται, με το ιδιαίτερο της υπόθεσης να αποτελεί το γεγονός πως οι δυο ποδοσφαιριστές γνωρίζονταν από παλιά.
Ο λόγος για τον Αλεξί Ρομαό, ο οποίος οδήγησε τη Ρεμς στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στην αντίπερα όχθη βρέθηκε Οτζίτζα Οφόε, αρχηγός της Γάνδης. Οι δυο πρώην άσοι του Ολυμπιακού είχαν μια θερμή χειραψία μεταξύ τους, ενθυμούμενοι τις στιγμές που συνυπήρξαν μαζί στην Ελλάδα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ατρόμητος για τα πλέι-οφ του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
Με κεραυνό του Αμανί στο 81’ η Κηφισιά πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό. Ο Βόλος είχε δοκάρι στο 10’