Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από τους Γουόριορς στους Λέικερς ο Κουκ

Από τους Γουόριορς στους Λέικερς ο Κουκ

Μετά την απώλεια του Λέοναρντ οι Λέικερς αρχίζουν να γεμίζουν το ρόστερ τους με παίκτες για να εμφανιστούν έτοιμοι τη νέα σεζόν αποκτώντας τον Κουίν Κουκ

Ο Καγουάι Λέοναρντ αποφάσισε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες όχι όμως για λογαριασμό των Λέικερς, αλλά για τους Κλίπερς, προτιμώντας να χτίσει ένα ισχυρό δίδυμο με τον Πολ Τζορτζ, παρά να γίνει μέλος της μεγάλης τριάδας που ήθελε να χτίσει ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μαζί με τον Άντονι Ντέβις.

Πλέον οι «λιμνάνθρωποι» αποφάσισαν να αφήσουν πίσω την περίπτωση του Λέοναρντ και να επικεντρωθούν στο πως θα καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ για να φανούν ανταγωνιστικοί τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι προχώρησαν στην προσθήκη του Κουίν Κουκ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Γκόλντεν Στείτ Γουόριορς ύστερα από μία διετία (2017-2019) που έπαιξε στην ομάδα του Σαν Φραντσίσκο πραγματοποιώντας ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις.

Ο 26χρονος γκαρντ συμφώνησε με την ομάδα του Φρανκ Βογκέλ για δύο χρόνια λαμβάνοντας συνολικά το ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων για να ενισχύσει την περιφέρεια και να δώσει πολύτιμες λύσεις στην επίθεση.

Ο Κουκ έρχεται να προστεθεί σε ακόμη μία σημερινή κίνηση για του Λέικερς, μετά απόκτηση του έμπειρου γκαρντ, Ντάνι Γκριν, αλλά και τις ανανεώσεις συμβολαίου των Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ και Τζαβάλ ΜακΓκι.

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024