Η προετοιμασία… τελείωσε για τον Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο φιλικό παιχνίδι με τη Λέχια Γκντασνκ, τέθηκε νοκ άουτ για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, με θλάση.
Ο 30χρονος στόπερ πήγε στο νοσοκομείο μαζί με τον γιατρό του Ολυμπιακού Χρήστο Θέο, αλλά τα μαντάτα δεν ήταν θετικά. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο μηριαίο δεξιά.
Όπως έγινε γνωστό, η περίοδος της απουσίας του από τους αγωνιστικούς χώρους εκτιμάται σε 2 έως 3 εβδομάδες. Κάτι που τυπικά σημαίνει ότι θα χάσει τουλάχιστον το πρώτο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν (23/07), για τα προκριματικά του Champions League, αλλά πρακτικά σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται ούτε για τον επαναληπτικό με τους Τσέχους (30/07).
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Ολυμπιακός θα πάει στη Γερμανία για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν, έτοιμος να δώσει τη μεγαλύτερη μάχη για να φτάσει στην ανατροπή, όπως ανέφερε στο μήνυμά του ο Ροντινέι.
Ασταμάτητοι οι Ντιτρόιτ Πίστονς, νίκησαν και μέσα στη Νέα Υόρκη τους Νικς με 126-111, με τον Κέιντ Κάνιγχαμ, να βάζει 42 πόντους. - Όλα τα αποτελέσματα του NBA.