To «colpo grosso» με την απόκτηση του διεθνή Πορτογάλου σέντερ φορ Νέλσον Ολιβέιρα προσπαθεί να κάνει η ΑΕΚ τα τελευταία 24ωρα, έχοντας ψηλά στη λίστα της με τους επιθετικούς τον άσο της Νόριτς! O 27χρονος φορ που το τελευταίο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν είχε δοθεί δανεικός στη Ρέντινγκ είναι ένας παίκτης που καλύπτει απόλυτα τα «θέλω» του Μιγκέλ Καρντόσο, που τον γνωρίζει από το ξεκίνημά του στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπενφίκα.
Η Ένωση έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την Νόριτς και τον παίκτη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως προσφέρει συμβόλαιο στον Ολιβέιρα με αποδοχές κοντά στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Χρήματα που καλύπτουν τις απαιτήσεις του 12 φορές διεθνή με την Πορτογαλία άσου, με την μεταγραφή να κρίνεται επί της ουσίας στη συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο.
Ο Ολιβέιρα έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νόριτς και η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να τον αγοράσει, καταβάλλοντας ένα ποσό στους Άγγλους. Που δείχνουν θετικοί στο παραπάνω σενάριο, μιας και σε διαφορετική περίπτωση ο 27χρονος φορ θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.
Ο Ολιβέιρα είναι προϊόν των Ακαδημιών της Μπενφίκα και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Ρίο Άβε, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, Σουόνσι και Νότιγχαμ Φόρεστ. Στη Νόριτς ανήκει από το 2016, καταγράφοντας με τη φανέλα της 65 ματς και 21 γκολ. Ενώ έχει σκοράρει 2 φορές και με την εθνική Πορτογαλίας.
Εύκολα η Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μοντιλίβι» κόντρα στην Τζιρόνα, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στη La Liga, καθώς επικράτησε με 3-0 και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας της La Liga.
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Ατρόμητος. Παρακολουθήστε live στις 17:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Ατρόμητος για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.
Ανεβασμένος o Ολυμπιακός Β' του Άλβαρο Ρούμπιο, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν το «διπλό» -και μάλιστα με ανατροπή- στην έδρα του Παναργειακού, για τη δεύτερη σερί νίκη τους. Η... νέα γενιά πρωταγωνίστησε και πάλι, με τους Ζουγλή και Πνευμονίδη να πετυχαίνουν τα γκολ των Πειραιωτών.