Η Μαρία Σάκκαρη κέρδισε σχετικά άνετα με 2-0 σετ (7-6 (4), 6-3) την Μπερνάρντα Πέρα και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Wimbledon. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πραγματοποίησε μια σοβαρή και μεστή εμφάνιση απέναντι στην Αμερικανίδα και επιστρέφει στον δεύτερο γύρο του φημισμένου τουρνουά μετά από δύο χρόνια.
Η Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο βρετανικό Grand Slam χρειάστηκε μόλις 88 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Πέρα και στον επόμενο γύρο θα βρει απέναντι της τη lucky loser Μαρίε Μπούζκοβα από την Τσεχία.
Στο πρώτο σετ η Ελληνίδα τα χρειάστηκε λίγο, καθώς η Πέρα ήταν ιδιαίτερα δυνατή, όμως κατάφερε να επικρατήσει στο τάι μπρέικ με 7-4 και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.
Στο δεύτερο σετ η Σάκκαρη όμως ήταν φανταστική και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της. Πίεσε την αντίπαλο και της και έφτασε στο 1-0 με μπρέικ. Προχωρώντας το σετ η Μαρία ήταν εμφατική και έφτασε να προηγείται με 5-1. Η Αμερικανίδα μείωσε σε 5-3 παρά τα 7 ματς πόιντ της Σάκκαρη, όμως η Ελληνίδα και πάλι με μπρέικ πήρε τη νίκη και την πρόκριση στους «64».
Αξίζει να σημειωθεί πως η Σάκκαρη είχε 12-26 αβίαστα λάθη, 1-4 διπλά λάθη, 14-21 winners και 73-60 κερδισμένους πόντους.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Καθοριστικός ο Απρίλιος για τη δημιουργία νέας λίγκας στην Ευρώπη – Τα οικονομικά δεδομένα, οι αμφιβολίες των επενδυτών και η αναγκαστική στροφή προς συνεργασία
Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει να αποφασίσει για την ενδεκάδα και έχει και μεγάλα ερωτηματικά όσον αφορά τον παρτενέρ του Φαμπιάνο.
Ο Ματιέ Στραζέλ είναι μια από τις «καυτές» περιπτώσεις του καλοκαιριού και στο εξωτερικό εμπλέκεται τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και με τους Γάλλους του Ολυμπιακού – Τι ισχύει για τον 24χρονο γκαρντ…
Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώθηκε στο «Λα Μπομπονέρα» και τα σενάρια για το μέλλον του στην Εθνική Αργεντινής μόνο σίγουρο δεν είναι λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ.