Στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Απελντοορν όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του έφτασε το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ, με την «ασπρόμαυρη» αποστολή μάλιστα να γίνεται δεκτή με… αποθέωση!
Συγκεκριμένα, οι Ολλανδοί είχαν κρεμάσει έξω από το αθλητικό κέντρο ένα πανό, το οποίο έγραφε: «Καλωσόρισες αήττητε πρωταθλητή ΠΑΟΚ». Μια ιδιαίτερη υποδοχή, που έκανε τους ανθρώπους και τους ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μάλιστα ανέβασε στα social media τη σχετική φωτογραφία, δείχνοντας στους φιλάθλους της την αποθεωτική υποδοχή που έτυχε η ομάδα κατά την άφιξή της στο αθλητικό κέντρο, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της φετινής της προετοιμασίας.
Υπενθυμίζουμε ότι στην αποστολή που ταξίδεψε στην Ολλανδία βρίσκονται οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Κάτσε, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μελιόπουλος, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Μαρκόφσκι, Πέδρο Ενρίκε, Γαϊτανίδης και Ακπομ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα μεταβεί και ο Ντάγκλας Αουγκούστο, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Δικέφαλο.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Το μήνυμα στο προπονητικό κέντρο του #PAOK #PreSeason #TheFutureIsHere #OwnTheTop
Η Σενεγάλη αναμένεται να προσφύγει ανώτατο αθλητικό δικαστήριο (CAS) μετά την απόφαση της Αφρικάνικης Ομοσπονδίας να της αφαιρέσει τον τίτλο του Κόπα Άφρικα.
H Αφρικανική Ομοσπονδία Ποδοσφαιρου (CAF) έκανε δεκτή την έφεση του Μαρόκου για τον τελικό και την αποχώρηση της Σενεγάλης πριν το χαμένο πέναλτι του Ντιας – Ακύρωσε την Σενεγάλη και το αποτέλεσμα δίνοντας το τρόπαιο στο Μαρόκο.