Ο Ντάγκλας Αουγκούστο έκανε follow τον Γιώργο Σαββίδη
Ο βραζιλιάνος μέσος ακολούθησε στα social media τον μεγαλομετόχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ., βάζοντας… φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια
Το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Σαββίδης με ανάρτησή του στα social media επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο μέσο, Ντάγκλας Αουγκούστο, για τον οποίον οι Βραζιλιάνοι είχαν αποκαλύψει ότι ο Δικέφαλος προσφέρει 5 εκατ. ευρώ στην Κορίνθιανς.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Μετά τη δολοφονία του βαρόνου ναρκωτικών «El Mencho» και το κύμα βίας που ξέσπασε στη Χαλίσκο επικρατεί χάος – Αναβολές σε ματς – Η FIFA εξετάζει σοβαρά τη μεταφορά αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα συναντηθεί με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη (24/2) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και να κάνει την πρώτη του προπόνηση.