Η Εθνική ομάδα της Τουρκίας ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία της ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην Κίνα, με τον προπονητή της ομάδας, Ουφούκ Σαρίτσα, να ανακοινώνει την αποστολή που θα πάρει μαζί του.
Συγκεκριμένα, αυτή αποτελούν 26 παίκτες, με τους περισσότερους να έχουν την εμπειρία της Euroleague, ενώ συμπεριέλαβε και τρεις παίκτες που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Ο λόγος για τους Τσεντί Οσμάν (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Ερσάν Ιλιασόβα (Μιλγουόκι Μπακς) και Φουρκάν Κορκμάζ (Φιλαδέλφεια Σίξερς).
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της ομάδας θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες και στη συνέχεια θα βγάλει τα συμπεράσματα του για το ποιοι παίκτες θα ταξιδέψουν μαζί του στην Κίνα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.