Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντούμπλιεβιτς: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη η Ελλάδα»

Ντούμπλιεβιτς: «Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη η Ελλάδα»

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο για το Παγκόσμιο Κύπελλο και ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για Εθνική μας, χαρακτηρίζοντας την μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

Η Εθνική Ελλάδας βρίσκεται στον έκτο όμιλο μαζί με Νέα Ζηλανδία, Βραζιλία και Μαυροβούνιο, έχοντας μια καλή ευκαιρία για να προχωρήσει μακριά στην διοργάνωση. Για τα παιχνίδια με την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου μίλησε ένας από τους καλύτερους παίκτες του Μαυροβουνίου, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς.

Αρχικά τοποθετήθηκε για την Εθνική μας, τονίζοντας πως είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη η οποία διαθέτει ταλέντο και φυσικά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην χώρα του επισημαίνοντας πως έχουν την ευκαιρία για να κάνουν κάτι καλό στην διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς:

Για την Εθνική Ελλάδος: «Ο όμιλος μας είναι πολύ ανταγωνιστικός, ίσως ένας από τους πιο αμφίρροπους στον πρώτο γύρο. Οι άλλες ομάδες διαθέτουν εμπειρία και αυτό παίζει σοβαρό ρόλο σε τέτοια τουρνουά. Η Ελλάδα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Διαθέτουν πολύ ταλέντο και θα παίξει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μαζί του μπορούν να φτάσουν πολύ μακριά στο τουρνουά».

Για την ευκαιρία που έχει το Μαυροβούνιο: «Έχουμε μία απίστευτη ευκαιρία. Για μας, τη χώρα, για ολόκληρο το λαό του Μαυροβουνίου. Είμαστε μία μικρή χώρα, αλλά θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο πως το Μαυροβούνιο διαθέτει ταλέντο και θέλει να το δείξει στο υψηλότερο επίπεδο. Ξέρουμε πως δεν είμαστε φαβορί, αλλά θα παλέψουμε σε κάθε ματς για να κάνουμε τους συμπατριώτες μας περήφανους».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024