Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιτούδης: «Θα ήθελα να έχω βοηθό μου τον Χάινς στο μέλλον»

Ιτούδης: «Θα ήθελα να έχω βοηθό μου τον Χάινς στο μέλλον»

Ευχαριστημένος με την ανανέωση του Κάιλ Χάινς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος τόνισε πως θα ήθελε στο μέλλον να τον έχει συνεργάτη στο προπονητικό επιτελείο!

Ο Δημήτρης Ιτούδης έπλεξε το εγκώμιο του Κάιλ Χάινς με αφορμή το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε πως θα ήθελε μελλοντικά να έχει τον Αμερικανό συνεργάτη στο τεχνικό επιτελείο.

«Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να φανταστώ την ΤΣΣΚΑ χωρίς τον Χάινς. Είναι ένας ζωντανός θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ και ένας αθλητής, τον οποίο σέβονται όλοι οι αντίπαλοι, μηδενός εξαιρουμένου. Ως αρχηγός έχει αποδείξει τις ηγετικές του ικανότητες.

Φυσικά και θα ήθελα να συνεχίσω να εργάζομαι με έναν τέτοιο επαγγελματία και στη συνέχεια να τον κρατήσω ως μέλος του προπονητικού επιτελείου. Είναι παραδειγματική η αντίληψη που έχει για το μπάσκετ», δήλωσε αρχικά στην «Izvestia».

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του Αμερικανού, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, είπε: «Φυσικά και είμαστε χαρούμενοι με το νέο συμβόλαιο του Χάινς με την ΤΣΣΚΑ. Τα τελευταία έξι χρόνια, κανείς δεν αμφέβαλε για τον επαγγελματισμό του Κάιλ. Με τη συμπεριφορά του και τη φιλοσοφία του, ελπίζουμε να τον δούμε να αγωνίζεται για πολλά χρόνια ακόμη στο υψηλότερο επίπεδο».

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024