Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βατούτιν: «Γι' αυτό έφυγε ο Ντε Κολό»

Βατούτιν: «Γι’ αυτό έφυγε ο Ντε Κολό»

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ευχαρίστησε τον Ντε Κολό για την προσφορά του στην ομάδα και αποκάλυψε ότι ο ίδιος ο Γάλλος ζήτησε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του, καθώς επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα.

Μετά από πέντε χρόνια επιτυχιών και πολλών τίτλων η συνεργασία του Ντε Κολό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έλαβε τέλος, με τον Γάλλο γκαρντ να αποχωρεί από τη ρώσικη ομάδα.

Ο πρόεδρος της «ομάδας του στρατού», Αντρέι Βατούτιν, μετά την γνωστοποίηση της αποχώρησης του έμπειρου σούπερ σταρ, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία ευχαρίστησε τον 31χρονο άσο για την προσφορά του στην ομάδα.

Παράλληλα, τον χαρακτήρισε αστέρα της σύγχρονης ιστορίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και αποκάλυψε πως ο ίδιος ζήτησε να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του, καθώς επιθυμεί να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Αναλυτικά η δήλωση του Βατούτιν:

«Πριν από πέντε χρόνια όταν ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις με τον Νάντο, είπε ότι αν ερχόταν θα γινόταν ο πρώτος Γάλλος που θα έπαιζε στην ΤΣΣΚΑ. Αυτό, είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί γρήγορα η συμφωνία και ο Νάντο εκπλήρωσε όλες τις τρελές μας προσδοκίες και έγινε ένα από τους καλύτερους παίκτες της σύγχρονης ιστορίας της ΤΣΣΚΑ.

Είναι πολύ λυπηρό που ολοκληρώθηκε η εποχή του Νάντο Ντε Κολό στην ΤΣΣΚΑ, αλλά σεβαστήκαμε την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα. Σε αυτά τα πέντε χρόνια κατακτήσαμε δύο Ευρωλίγκες, ο Νάντο έγινε παίκτης-κλειδί και ο ηγέτης των ομάδων που είχαμε. Είμαστε υπερήφανοι που μέσα από την ομάδα μας έγινε ένα αστέρι του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Είναι σπουδαίο που ο Νάντο έγινε βετεράνος της ΤΣΣΚΑ και είδαμε την αφοσίωσή του και την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια πάνω στη δουλειά του. Πριν από έναν χρόνο, ο Νάντο ήρθε σε μένα έχοντας ιδέες για το πώς θα βελτιώσουμε την ομάδα και όλο το κλαμπ και αυτή η συζήτηση αποδείχθηκε πολύ σημαντική για το χτίσιμο μίας ατμόσφαιρας πρωταθλητισμού.

Είναι τελειομανής σε όλα του, ένας πραγματικός ηγέτης που το δείχνει στην πράξη και περιμένει να του το επιστρέψουν και οι άλλοι. Είμαι σίγουρος πως ο Ντε Κολό έχει παραπάνω από έναν χρόνο ακόμη στο τοπ επίπεδο και ειλικρινά του εύχομαι καλή τύχη στο παρκέ και τα καλύτερα για την οικογένειά του».

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024