Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λεκαβίτσιους: «Απέκτησα μεγάλη εμπειρία δίπλα στον Καλάθη»

Λεκαβίτσιους: «Απέκτησα μεγάλη εμπειρία δίπλα στον Καλάθη»

Την εμπειρία που αποκόμισε δίπλα στον Νικ Καλάθη θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί στην Ζαλγκίρις ο Λούκας Λεκαβίτσιους ο οποίος δήλωσε πως ανυπομονεί να παίξει μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους επέστρεψε στην Ζαλγκίρις  και όπως δήλωσε δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πάρει αυτή την απόφαση. Ο Λιθουανός γκαρντ μάλιστα τόνισε πως θα προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει την εμπειρία που αποκόμισε από τον Καλάθη ώστε να βοηθήσει την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λεκαβίτσιους:

«Η απόφαση να επιστρέψω στην ομάδα δεν ήταν δύσκολη. Ήθελα περισσότερο χρόνο συμμετοχής και η Ζαλγκίρις είναι μία ομάδα που έχει ανεβάσει το επίπεδό της και ανήκει στην ελίτ της Ευρωλίγκας. Οπότε οι προκλήσεις δεν θα είναι λιγότερες, απ’ όσες ήταν στον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, αγωνίστηκα σε μία χώρα του εξωτερικού και είχα την ευκαιρία να παρακολουθώ τον εντυπωσιακό Νικ Καλάθη από τον πάγκο. Γι’ αυτό, νιώθω ότι έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και θα προσπαθήσω να τη χρησιμοποιήσω στη Ζαλγκίρις.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στη “Zalgirio Arena”, καθώς μου έλειψε πολύ αυτή η ατμόσφαιρα, όπως επίσης και αυτή στα αποδυτήρια. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν».

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024