Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Σεραφέν για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

«Σεραφέν για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό»

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός φέρονται να έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον Κέβιν Σεραφέν που δεν πρόκειται να μείνει στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός προχωράει κανονικότατα τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με τον Κώστα Σλούκα να παραμένει ο πρώτος στόχος του Ντέιβιντ Μπλατ.

Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών, κυρίως για τις θέσεις των ψηλών και μία από αυτές φέρεται να είναι ο Κέβιν Σεραφέν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Αντρέι Σαζόνοφ, ο ψηλός της Μπαρτσελόνα απασχολεί τον Ολυμπιακό, ενώ στο «κόλπο» βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ψηλά στη λίστα του τον παίκτη.

Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από την παραμονή ή όχι του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του τριφυλλιού τη νέα χρονιά, παρόλα αυτά ο Σεραφέν απασχολεί και τους δύο αιωνίους.

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο ψάχνουν για σέντερ, ενώ ο Γάλλος δεν πρόκειται να μείνει στη Βαρκελώνη και ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

«Ο Σεραφέν ο οποίος δεν θα μείνει στην Μπαρτσελόνα μετά το τέλος της σεζόν, είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Καμία κουβέντα για άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας μέχρι τώρα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λιθουανός δημοσιογράφος στην ανάρτηση του.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024