Μόνο γουρλής δεν ήταν ο Κίλιαν Μπαπέ για τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.
Ο Γάλλος επιθετικός έκανε ταξίδι – αστραπή στις ΗΠΑ για να παρακολουθήσει το Game 6 των τελικών του NBA ανάμεσα στους «πολεμιστές» και τους Ράπτορς, με τους Καναδούς τελικά να παίρνουν τη νίκη και κατ’ επέκταση το… δαχτυλίδι.
Ο 20χρονος σούπερσταρ των Παριζιάνων πάντως δεν έδειχνε να ενδιαφέρεται και πολύ για τον τελικό νικητή και αντ’ αυτού το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να απολαύσει κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα.
Μάλιστα μετά το φινάλε της αναμέτρησης ανάρτησε και μια φωτογραφία του στα social media, η οποία χαρακτηρίστηκε από το… πλατύ του χαμόγελο.
Μετά την άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου Betsson, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο τι θα προσφέρει ο Κόρι Τζόσεφ στους «ερυθρόλευκους».
Η ΑΕΚ είχε έξι διψήφιους σκόρερ με τον Γκρέι που είχε 15 και τους Μπάρτλεϊ - Μπράουν που είχαν από 15 να είναι οι τρεις πρώτοι κι έτσι νίκησε σχετικά εύκολα τον Κολοσσό Ρόδου στην έδρα της.
Με τον Άλεκ Πίτερς να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση σκοράροντας 29 πόντους και τον Κόρι Τζόσεφ να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε του Περιστερίου με 94-71.
Με νίκη από το Περιστέρι, με δυο γκολ του Ταξιάρχη Φούντα, πέρασε ο ΟΦΗ που ανέβηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, η βαθμολογική θηλειά σφίγγει πάλι τον Ατρόμητο.