Ετσι έστησαν το «νέο κόλπο» στην υπόθεση Novartis
Οι «επιβαρυντικές» καταθέσεις, οι διπλοί ρόλοι των υπό προστασία μαρτύρων και τα νέα ντοκουμέντα
Πιέσεις σε βασικούς μάρτυρες – όπως στο πρώην στέλεχος του υπουργείου Υγείας κ. Νίκου Μανία -, νέες αντιφάσεις σε καταθέσεις κεντρικών προσώπων και αλλοίωση δεδομένων είναι ορισμένα από τα νέα δείγματα πολιτικών και όχι μόνο, μεθοδεύσεων γύρω από την υπόθεση Novartis που παρουσιάζει «Το Βήμα της Κυριακής».
Πρόκειται για ένα σκάνδαλο υπό… κατάρρευση όπου παρουσιάζονται νέες πτυχές των σκοπιμοτήτων που υποκρύπτονταν για να υπάρξει πολιτική εκμετάλλευση του ζητήματος. Δεν είναι μόνο η αδυναμία εύρεσης επίμαχων συναλλαγών για πολιτικά πρόσωπα όπως διατυμπανιζόταν.
Πλέον υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την ταυτότητα των τριών υπό προστασία μαρτύρων και αποκαλύπτεται ότι ήταν αυτοί οι ίδιοι που προχωρούσαν σε παράνομες ενέργειες ή σε καταθέσεις εναντίον πολιτικών και ιδιωτών λόγω προσωπικών επιδιώξεών τους!
Την ίδια ώρα, κινητικότητα υπάρχει από την έρευνα των αμερικανικών αρχών, η οποία αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει στοιχεία για τις καταθέσεις των πληροφοριοδοτών της αλλά και να εμφανίσει ηχητικά ντοκουμέντα και βίντεο που αφορούν όμως στελέχη της εταιρείας και δεν επεκτείνεται σε πολιτικά πρόσωπα στην Ελλάδα, όπως διατυμπάνιζε την τελευταία διετία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Το «Βήμα της Κυριακής» αποκαλύπτει:
Οι τρεις υπό προστασία μάρτυρες και οι διπλοί τους ρόλοι
Οι παράνομες ενέργειες και οι καταθέσεις εναντίων πολιτικών προσώπων
Ολο το παρασκήνιο της «επιβαρυντικής» κατάθεσης του Νίκου Μανία
Τα αλλεπάλληλα πλήγματα του πολυδιαφημισμένου «σκάνδαλου Novartis»
Οι γραπτές εξηγήσεις στελέχους διαφημιστικής εταιρείας
Διαβάστε περισσότερα στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βασίλη Γ. Λαμπρόπουλου στο «Βήμα της Κυριακής»
- Η πρώτη ομιλία στους παίκτες του Άρη: Τι τους ζήτησε
- Κατώτατος μισθός: Ραντεβού τον Μάρτιο για αναπροσαρμογή του – Τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι
- Έρχεται η πολυαναμενόμενη σειρά «Περηφάνια και Προκατάληψη» – Οι πρώτες εικόνες της Έμα Κόριν ως Ελίζαμπεθ Μπένετ
- Δοκάρι για την Λεβερκούζεν (vid)
- Πάτρα: Βρέφος πέντε μηνών νοσηλεύεται με μηνιγγίτιδα στη ΜΕΘ
- Μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ζέλσον (vid)
- Λουκεμπάκιο για το επεισόδιο με Πρεστιάνι – Βινίσιους: «Αν είναι αλήθεια, δεν μπορώ να το δεχτώ»
- Κρίσιμη ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο εν μέσω πολλαπλών μετώπων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 24.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/yun-xu-qZFCovYUBSo-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442