Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Παρίσι και η έντονη βροχόπτωση δεν άφησαν να ολοκληρωθεί ο δεύτερος ημιτελικός του Ρολάν Γκαρός ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ντομινίκ Τιεμ, με τους διοργανωτές να τον αναβάλουν για το Σάββατο 8/6.
Το παιχνίδι διεκόπη μετά από 1 ώρα και 28 λεπτά τενιστικής δράσης, με τους δύο αθλητές να είναι στο 1-1 (6-2, 3-6), αλλά τον Αυστριακό να έχει πετύχει μπρέικ στο τρίτο σετ (3-1). Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγώνας σταμάτησε τρεις φορές, λόγω βροχής!
Η τρίτη τελικά ήταν και… φαρμακερή, με τους διοργανωτές να αναβάλλουν τελικά το παιχνίδι για το μεσημέρι του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, το πρώτο σερβίς του Ντομινίκ Τιεμ θα γίνει στις 13:00 ώρα Ελλάδας, με τον Τζόκοβιτς να ψάχνει την ανατροπή.
Η διακοπή και η μεταφορά του αγώνα για την επόμενη ημέρα ευνοεί τον Ράφαελ Ναδάλ, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε με 3-0 σετ του Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ισπανός θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί μία μέρα περισσότερο από τον αντίπαλο που θα βρει στον τελικό.
En raison des conditions météorologiques défavorables, la demi-finale Djokovic-Thiem a été reportée à samedi. Les détenteurs de billets seront intégralement remboursés par la FFT.
Για μία ακόμη φορά ο προπονητής του Άρη Μανόλο Χιμένεθ, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το αυριανό (14/12) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πρόκριση στους «8» του Champions League εξασφάλισε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και μαζί «αγκάλιασε» την πρώτη θέση στον όμιλο, μετά τη νίκη με 20-9 επί του Αλίμου ΝΑΣ για την 4η αγωνιστική.
LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από το ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.