Το πρώτο της μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, ο Ντάνιελ Τζέιμς είχε αναχωρήσει από το προπονητικό κέντρο της Εθνικής Ουαλίας για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στους «κόκκινους διάβολους», με την ομάδα του Μάντσεστερ ακολούθως να προβαίνει στην επισημοποίηση της μεταγραφής του.
«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως έφτασε σε συμφωνία τόσο με την Σουόνσι όσο και με τον Ντάνιελ Τζέιμς για την μεταγραφή του στο κλαμπ μας.
Ο Ντάνιελ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και περισσότερες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του θα γίνουν γνωστές με την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου την επόμενη εβδομάδα».
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Θέλτα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Ιάγκο Άσπας.
Οι οπαδοί της Βέλο έκαναν «ντου» στο προπονητικό κέντρο και ουσιαστικά ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας -αν χρειαστεί- να τραυματίσουν τον Νεϊμάρ στο επικείμενο ματς με τη Σάντος – Επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και... ψύχραιμη απάντηση του Βραζιλιάνου σούπερσταρ.
Η Λιβαδειά «κοκκινίζει», καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Λεβαδειακό το Σάββατο και οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν επιπλέον εισιτήρια για τον κόσμο τους - Ανοίγουν δύο έξτρα θύρες.