Ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να βάλει άλλα 15 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ! Σήμερα (4/6) το πρωί πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τούμπας η έκτακτη γενική συνέλευση της ασπρόμαυρης ΠΑΟΚ όπου αποφασίστηκε να προχωρήσει μια νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Το «παρών» έδωσαν οι Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Αχιλλέας Μαυρομάτης (νομικός σύμβουλος), Δημήτρης Πανοζάχος (φοροτεχνικός), Δημοκράτης Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ) και Μαρία Γκοντσάροβα (οικονομική διευθύντρια του ΠΑΟΚ) συν κάποιους μικρομέτοχους.
Υπήρξε απαρτία (με το 87,45 του μετοχικού κεφαλαίου να εκπροσωπείται) και έτσι προχώρησε η συνεδρίαση με την απόφαση για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύψους 15,2 εκ. ευρώ.
Η συγκεκριμένη αύξηση απευθύνεται σε όσους επενδυτές προτίθενται να αγοράσουν μετοχές άνω των 100.000 ευρώ.
Η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα είναι ανοιχτή έως τις 19 Ιουνίου, ενώ βάσει νόμου υπάρχει δυνατότητα παράτασης έως και 1 μήνα.
Σε περίπτωση που καλυφθεί πλήρως η νέα αύξηση που προκηρύχθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φθάσει τα 119.540.633,40 ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει επενδύσει στον Δικέφαλο πάνω από 110 εκ. ευρώ από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι σήμερα.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.