Ο Παναθηναϊκός προηγείται 2-0 στη σειρά των ημιτελικών και αύριο κόντρα στο Περιστέρι φιλοδοξεί να φτάσεις την Τρίτη νίκη του παίρνοντας την πρόκριση για τους τελικούς των πλέι οφ.
Η διαφορά δυναμικότητας είναι δεδομένη και αυτή θέλουν να εκμεταλλευτούν οι πράσινοι, ώστε να τελειώσουν τη σειρά και να περιμένουν τον αντίπαλό τους.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης γράφοντας το μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με τους «κυανοκίτρινους» και υπογράμμισε:
«Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ξεκίνησαν αργά μεν, πολύ καλά δε για την ομάδα μας. Στον μήνα που δεν είχαμε αγωνιστικές υποχρεώσεις δουλέψαμε σκληρά και με ιδιαίτερη σοβαρότητα κάτι που νομίζω πως φάνηκε από την απόδοσή μας στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς απέναντι στο Περιστέρι.
Όπως είχα αναφέρει και στην προηγούμενη επικοινωνία μας, το Περιστέρι είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει βάσει πλάνου και έχει στόχευση στο παιχνίδι της. Εμείς, όμως, θεωρώ πως είχαμε θετική παρουσία τόσο στον πρώτο αγώνα (κυρίως), όσο και στον δεύτερο.
Πλέον, έχουμε μπροστά μας το τρίτο ματς της σειράς και πάλι στο Περιστέρι και στόχος μας είναι να πάρουμε ακόμα μια νίκη για να προκριθούμε στους τελικούς.
Το γεγονός ότι κερδίσαμε με διαφορά τα προηγούμενα παιχνίδια δεν σημαίνει κάτι καθώς το Περιστέρι είναι βέβαιο πως θα αντιδράσει, κάτι που σημαίνει πως από μέρους μας θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος ώστε να πάρουμε τη νίκη».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Πολ Πογκμπά σε πρόσφατη συνέντευξη του συμβούλεψε τον Κόμπι Μέινου να σκεφτεί καλά τις επιλογές του, προτού υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.