Μετά από ένα χρόνο απουσίας από τα γήπεδα και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, λόγω διαμάχης με την ομάδα του τον Εργοτέλη, ο Ούγκο Κάιπερς πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό και θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία των ερυθρόλευκων.
Ωστόσο δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει στο ρόστερ των Πειραιωτών ή αν θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα για να πάρει παιχνίδια, μετά από τον παροπλισμό του πέρσι. Στην περίπτωση αυτή, σύμφωνα με την Sportday, ίσως καταλήξει στον Πανιώνιο.
Οι κυανέρυθροι έχουν ήδη ζητήσει τον Βέλγο στράικερ από τον Ολυμπιακό σε περίπτωση που δεν τον βρει ο με τα ερυθρόλευκα η νέα αγωνιστική σεζόν, ενώ παράλληλα το ίδιο έκαναν και με τον νεαρό στόπερ του Ολυμπιακού, Στέφανο Ευαγγέλου.
Ο Μικέλ Αρτέτα αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Τσέλσι, αλλά και το αν υπάρχει πιθανότητα η ομάδα του να κατακτήσει και τους τέσσερις τίτλους που διεκδικεί.
Το «Telesport» αποκαλύπτει πώς ο Τζάστιν Ρόμπινσον της Παρί θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό – Το buy out του Αμερικανού και το συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα.