Ολυμπιακός : «Μας κρατάει στην κορυφή η στήριξη σας»
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την στήριξή του, μετά την κατάκτηση έξι πρωταθλημάτων σε ομαδικά σπορ για δεύτερη σερί σεζόν
Ο Ολυμπιακός κατέκτησε χθες μετά τη νίκη του στο ΟΑΚΑ, το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ στο χάντμπολ ανδρών, επικρατώντας της ΑΕΚ με 3-1 στη σειρά των τελικών.
Με αφορμή τη νέα αυτή επιτυχία, ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ευχαρίστησε τους οπαδούς του συλλόγου για τη διαχρονική του στήριξη σε όλα τα αθλήματα, η οποία έχει βοηθήσει στις συνεχόμενες επιτυχίες των Πειραιωτών.
Φέτος, όπως και πέρσι, έξι στα έξι πρωταθλήματα πήγαν στον Πειραιά. Βόλεϊ ανδρών και γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, μπάσκετ γυναικών και χάντμπολ ανδρών.
Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης στο πόλο ανδρών και διεκδικεί και φέτος το βαρύτιμο τρόπαιο.
«6Χ6» Πρωταθλήματα Ελλάδας στα ομαδικά αθλήματα για δεύτερη διαδοχική σεζόν! Η στήριξη σας μας κρατάει στην κορυφή!», είναι το μήνυμα του ερασιτέχνη προς τον κόσμο της ομάδας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.